Så går det snart løs!!

  • Der er registrering i Katuaq fredag 0309  kl 14 – 17 og lørdag fra kl 08.
  • Sermersoq Kommune indbyder til velkomstreception i Nuuk Kunstmuseum fredag 0309 kl 15.30 – 17.00.
  • Betaling af konferencegebyr og for evt festmiddag bedes venligst gjort inden registreringen, så denne kan forløbe så smidigt og hurtigt som muligt. Benyt venligst vor konto i GrønlandsBANKEN 6471 1568024, idet vi har denne på netbank. Hvis kontoen i Danske Bank benyttes, bør du medbringe dokumentation for betalingen til registreringen, idet vi muligvis ikke har nået at få besked fra banken.
  • Adskillige af de udenbys deltagere har ikke booket sig ind på hotellet. Det kan naturligvis skyldes, at de har arrangeret overnatning på anden vis, men hvis det skyldes en forglemmelse, opfordres man til at bestille overnatning så snart som muligt, da vores aftale om forhåndsreservation af værelser faktisk er udløbet.

Velkommen til tre gode dage i Nuuk!